Online innovatie

De ervaring van Willem cijfers & advies met online software is heel ruim te noemen, voornamelijk met administratieve en fiscale software.

Expertise online boekhouden
Een van de belangrijkste online boekhoudprogramma's in Nederland is zonder meer Twinfield. Deze software heeft geen geheimen voor ons en wij kunnen u als geen ander hierin wegwijs maken. U kunt al uw Twinfield-vragen stellen, hiervoor worden geen extra kosten berekend. 
Naast Twinfield hebben wij ook veel ervaring met Exact Online, om u ook daar goed in te ondersteunen. 

Automatische verwerking

Of u uw administratie zelf doet of niet, in beide gevallen gaat Willem cijfers & advies uit van digitale en automatische verwerking van uw facturen en bankafschriften. De facturen worden via OCR-software automatisch verwerkt en de bankafschriften worden via koppelingen dagelijks automatisch ingelezen in uw administratie. U hoeft hiervoor niets te doen!
De BTW-aangiften komen rechtstreeks uit het boekhoudpakket en worden via SBR digitaal naar de Belastingdienst verstuurd. 

Procesbewaking
Het administratieve proces wordt bewaakt, wij passen aan en voegen toe waar nodig en zorgen steeds tijdig voor de informatie die voor u van belang is. Daarnaast wordt gezorgd dat aan uw administratieve en fiscale verplichtingen wordt voldaan.

Dankzij deze geautomatiseerde werkwijze kunnen ook wij ons meer richten op ons vak. Dat is het analyseren van de cijfers en daar met u over praten.

  Some descriptionWillem cijfers & advies werkt met Twinfield, nummer 1 in online administraties: 

Some description