Slimme koppelingen

De verwerking van een administratie wordt steeds eenvoudiger. Door facturen en bankafschriften al dan niet via een koppeling in uw administratie te schieten maakt het u zichzelf al een stuk gemakkelijker.


Maar vaak kan dit nog gemakkelijker. Door een koppeling te leggen tussen het kassasysteem en de financiële administratie kan een winkel of horeca-gelegenheid veel tijd besparen. Nog belangrijker is het inzicht dat hiermee wordt verkregen in de eigen cijfers.

Als je direct kunt zien hoe hoog de omzet gemiddeld per dag is, kunnen sneller beslissingen worden genomen: Wellicht is het verstandig om op dinsdag gesloten te zijn. Of minder personeel in te zetten. Of een actie te starten om de omzet op die betreffende dag te verhogen. Allemaal beslissingen die op basis van deze informatie genomen kunnen worden. 

Twinfield koppelt met meer dan 200 andere applicaties. Het is absoluut de moeite waard om eens in kaart te brengen hoe uw administratieve proces kan worden gestroomlijnd met behulp van slimme koppelingen. 

Willem cijfers & advies kan u ondersteunen bij het slimmer inrichten van uw administratie. Ga naar diensten voor meer informatie. 

 

 

Twinfield koppelingen

Twinfield koppelt met meer dan 200 applicaties. Wilt u weten welke? Ga naar Twinfield partners

 

Contact

Ondersteuning of advies nodig? Neem contact op met Willem.
Of kies voor direct contact via de livechat