Werkwijze

De diensten die u kunt verwachten van Willem cijfers & advies worden gekenmerkt door: hoge kwaliteit, online dienstverlening en innovatie, vaste prijzen zonder verrassingen en een breed aanbod aan diensten mede dankzij een breed netwerk van specialisten.

Doet u graag zelf de administratie? Of hebt u er niets mee en legt u liever uw focus op het ondernemen? Wij stemmen onze diensten af op uw wensen. Wij helpen u bij het efficiënt verwerken van de administratie, zodat u met zo min mogelijk inspanning zo veel mogelijk betrouwbare management-informatie verkrijgt. Als u de administratie uit handen geeft, verwerken wij deze online en met behulp van scansoftware. Uw complete administratie is dan digitaal inclusief een online archief van uw facturen.

Om een en ander goed op te starten is er soms aardig wat tijd nodig om de administratie goed in te richten, systemen te koppelen en de instellingen te verfijnen net zo lang totdat het administratieve proces efficiënt is ingericht. Omdat dit een belangrijke investering is in de toekomst wordt hier graag de tijd voor genomen. Willem cijfers & advies brengt geen opstartkosten in rekening. 


Vaste prijzen

U betaalt natuurlijk liever niet voor diensten die u niet afneemt. Daarom stemmen we samen vooraf precies af van welke diensten u gebruik zou willen maken. Lees meer over vaste prijzen.

Online innovatie

Onze ervaring met online software is heel ruim te noemen, voornamelijk met administratieve en fiscale software. Lees meer over online innovatie

Krachtig samenwerken

Samenwerken maakt sterk. Zelfstandige professionals kunnen samen vele malen krachtiger zijn dan grote ondernemingen. Lees meer over krachtig samenwerken.


Bereikbaarheid

Bij mij kunt u altijd terecht met uw vragen. Niets is vervelender dan dat u geen vragen kunt stellen als u vastloopt bij het verwerken van uw administratie. Lees meer over bereikbaarheid.Wie zit er achter het bedrijf Willem cijfers & advies? Lees het bij Wie is Willem?  

Some description 

Neem direct contact op met Willem, ga naar contact.