Wie is Willem?

Mijn naam is Willem Timmers, ik ben geboren in 1979 in Eindhoven. Woonachtig in Sint-Oedenrode, tussen Eindhoven en Den Bosch. Na mijn opleiding HBO Bedrijfseconomie ben ik gestart met de accountancy-opleiding. In 2010 heb ik de theoretische opleiding AA (Accountant-Administratieconsulent) afgerond.

Ruime tijd werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening, met name als relatiebeheerder bij een administratie-/accountantskantoor. Sinds 2014 volledig zelfstandig met als belangrijkste doel met de ondernemer inzicht te krijgen in zijn cijfers. Ik heb veel ervaring opgedaan in fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken voor ondernemers in het MKB. Ook heb ik geleerd dat je samen met een netwerk van de juiste professionals slagvaardiger bent. Met een combinatie van persoonlijke betrokkenheid, vakkennis en deskundigheid in online administratieve software ben ik de ideale financiële sparringpartner voor ondernemers. 

Sinds 2017 ben ik focus gaan leggen op interim-controlling. 

Willem op Linkedin

 

      Some description